×

متخصص نارسایی قلبی

اگر به مشکلات قلبی مبتلا شده اید و به دنبال یافتن متخصص نارسایی قلبی هستید، ما در این مقاله به بررسی5  نکته مهم در انتخاب متخصص نارسایی قلبی و معرفی لیستی از بهترین متخصصین قلب و عروق تهران میپردازیم.

متخصص نارسایی قلبی

آنچه در این مقاله می خوانید :

چرا باید به متخصص قلب و عروق مراجعه کرد؟

نارسایی قلبی یک بیماری پیچیده است که به طور متفاوتی بر همه تأثیر می گذارد. به همین دلیل است که همه بیماران مبتلا به نارسایی قلبی باید برنامه های درمانی منحصر به فرد و متناسب با نیازهای خاص خود را دنبال کنند. اما پزشک مراقبت های اولیه شما ممکن است تمام اطلاعات لازم برای مدیریت موفقیت آمیز نارسایی قلبی شما را نداشته باشد.

در اینجا متخصصان وارد عمل می شوند: یک متخصص نارسایی قلبی ، به نام متخصص قلب ، مهارت و بینش مناسبی برای کمک به شما در کنترل سلامت قلب خود دارد. ما در ادامه به بررسی5 نکته مهم در انتخاب متخصص نارسایی قلبی میپردازیم.

5 نکته مهم در انتخاب متخصص نارسایی قلبی

متخصص نارسایی قلبی

1. یک متخصص قلب و عروق آموزش های گسترده ای را در زمینه نارسایی قلبی به پایان می رساند و متخصص درمان و مراقبت از نارسایی قلبی است.

متخصص قلب و یا همان نارسایی قلبی ، پزشکی است که در درمان بیماری های مربوط به سیستم قلب و عروق تخصص دارد. سیستم قلب و عروق در بسیاری از جنبه های سلامت انسان دخیل است ، بنابراین متخصصان قلب باید مهارت های زیادی را برای تسلط بر این قسمت ها داشته باشند. یک متخصص قلب و عروق در زمینه درمان نارسایی قلبی و سایر بیماری های مربوط به قلب و سیستم عروقی تخصص دارد.

همه پزشکان پس از اتمام دانشکده پزشکی ، برنامه آموزشی را به نام دستیاری به پایان می رسانند. اما متخصصان قلب و عروق آموزش های قابل توجهی فراتر از آن می بینند. متخصصان قلب و عروق چندین سال دیگر را در دانشگاه می گذرانند و در این دوره تحت آموزش متخصصان قلب و عروق آموزش می بینند و بیماران خود را با نارسایی قلبی و مسائل مربوط به سیستم قلبی عروقی متمرکز می کنند.

در پایان این دوره ، متخصصان واجد شرایط شرکت در امتحان برای تبدیل شدن به متخصص قلب و عروق دارای مجوز هستند. به دنبال پزشکی بروید که در زمینه قلب و عروق دارای مجوز باشد و می دانید که به یک متخصص نارسایی قلبی با تخصص مراجعه می کنید.

2. یک متخصص قلب و عروق هرگز یادگیری در مورد نارسایی قلبی و علم روز را را متوقف نمی کند.

برای حفظ گواهینامه های خود ، متخصصان قلب باید با پیشرفت های جدید در زمینه خود همراه باشند. آنها باید آموزش مداوم را به پایان برسانند و بسته به ایالتی که در آن تمرین می کنند و سایر عوامل ، مجوزهای خود را هر چند سال تمدید می کنند.

با پیروی از این الزامات ، متخصصان قلب و عروق دارای تابلوی اعلانات درمانی در راس اقدامات جدید و کشفیات مربوط به مکانیسم های مربوط به نارسایی قلبی هستند ، بنابراین می توانند برنامه های درمانی بصیرانه ، آگاهانه و به روز را در اختیار بیماران خود قرار دهند. پس در هنگام انتخاب متخصص نارسایی قلبی به این نکته توجه داشته باشید که پزشک انتخابی تان به روز باشد.

3. یک متخصص نارسایی قلبی خوب تجربه زیادی در درمان نارسایی قلبی دارد.

متخصصان قلب و عروق باتجربه حجم و تمرکز بالاتری از بیماران مبتلا به نارسایی قلبی را مشاهده می کنند و بنابراین در درمان موفقیت آمیز این بیماری تجربه بیشتری دارند.

از آنجا که آنها بیماران زیادی را با نارسایی قلبی می بینند ، می توانند دانش واقعی در مورد بیماری را به آموزش آکادمیک و بالینی خود اضافه کنند. آنها می توانند ارزیابی کنند که بیماران چگونه به درمان های خاص پاسخ می دهند ، درک عمیق تری از نحوه پیشرفت نارسایی قلبی با گذشت زمان دارند ، بینش بهتری نسبت به  تغییرات در سبک زندگی دارند و علائمی را که یک پزشک عمومی از دست می دهد ، از جمله مهارت های دیگر ، تشخیص می دهند.

 

متخصص نارسایی قلبی

 

4. یک متخصص قلب یک بازیکن تیم است.

متخصص نارسایی قلبی با تیم های دیگر ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی کار می کنند که بیماران مبتلا به نارسایی قلبی را معالجه می کنند و می توانند بیماران را با پزشکان دیگر ، متخصصان تغذیه ، جراحان قلب و سایر متخصصان در مدیریت نارسایی قلبی ارتباط دهند. کار با یک تیم می تواند به بیماران در پرداختن به تمام جنبه های بیماری کمک کند و موفقیت را تضمین کند.

5. یافتن متخصص قلب مناسب برای شما آسان است.

هزاران متخصص نارسایی قلبی در تهران وجود دارد ، بنابراین چگونه می دانید که پزشک مناسب شما چیست؟ ما با بررسی نکات ذکر شده لیستی از بهترین متخصصین قلب و عروق را برایتان گردآوری کرده ایم.شما می توانید برای برقراری ارتباط با هریک از متخصصین زیر بر روی نام آنها کلیک نمایید:

دکتر هومان کاظمی-متخصص قلب و عروق

دکتر ریحانه شعبانی-متخصص قلب و عروق(کاردیولوژیست)

دکتر ابراهیم حاجی زاده-متخصص قلب و عروق (فوق تخصص اینترونشن)

 

ارسایی قلبی چگونه تشخیص داده می شود؟

برای تشخیص نارسایی قلبی، متخصص ابتدا سوابق پزشکی شما را بررسی کرده و از شما سوالاتی می پرسد. عوامل خطر مانند فشار خون بالا، دیابت یا بیماری عروق کرونر قلب در تشخیص این بیماری بسیار مهم هستند. سپس متخصص نارسایی قلبی معاینه فیزیکی انجام می دهد.

 

آیا نارسایی قلبی درمان میشود؟

درمان بیماری قلبی به معنای از بین رفتن بیماری نمی باشد. نارسایی قلبی یک بیماری مزمن است و نیاز به مدیریت در طول زندگی دارد. اما  با روش های مختلف متخصص نارسایی قلبی قابل بهبود می باشد.

در برخی موارد، پزشک می تواند علت نارسایی قلبی را برطرف کند. به عنوان مثال، تعمیر دریچه قلب یکی از روش های درمان نارسایی دریچه قلب است. اما  به صورت نرمال این عارضه با داروهای تجویز شده توسط پزشک، قابل کنترل است.

مهمترین بخش درمان نارسایی قلبی، کنترل عوامل مستعد کننده  یا عوامل خطری است که سبب بروز این بیماری می شوند. از نظر آماری، مهم ترین عوامل خطر نارسایی قلبی، فشار خون بالا و بیماری عروق کرونر است. در نتیجه تشخیص زود هنگام و درمان زود هنگام بیماری به پیشگیری از نارسایی قلبی کمک می کند.

دیدگاهتان را بنویسید