تیر کشیدن قلب در خواب

تیر کشیدن قلب در خواب؛ عارضه‌ای شایع بر اثر ورزش های سنگین اضطراب و ناراحتی

برخی از افراد تیر کشیدن قلب در خواب را تجربه می­کنند، زمانی که در خواب عمیق هستید احتمال دارد به طور ناگهانی دچار درد شدید قلب شوید، در واقع به طور دقیق نمی‌توان علت ایجاد این عارضه را توضیح داد، در صورتی که اکثر پزشکان علت ایجاد این عارضه را استرس و انجام ورزش‌های سنگین می‌دانند، اما علاوه بر ورزش‌های سنگین اضطراب و ناراحتی هم می‌تواند بسیار نقش پررنگی در ایجاد تیرکشیدن قلب داشته باشد.

در مقاله زیر روش‌های مقابله با عارضه تیر کشیدن قلب و نیز علت‌های ایجاد این عارضه بیان شده است، با مطالعه این مقاله می‌توانید به اکثر سوالات خود در این زمینه پاسخ دهید.

تیر کشیدن قلب در خواب

آنچه در این مقاله می خوانید :

آیا به طور دقیق می‌توان گفت که تیر کشیدن قلب در خواب نشانه چیست؟

به طور کلی تیر کشیدن قلب در اکثر مواقع نمی‌توان به ناراحتی قلبی نسبت داد، اما چنانچه درد گرفتن قلب همراه با درد شدید و بدون وقفه قفسه سینه همراه باشد، بایستی در اسرع وقت به پزشک متخصص مراجعه نمایید، تا بررسی های لازم انجام گیرد.

به طور کلی مسئله تیر کشیدن قلب در اکثر افراد احتمال دارد اتفاق بیافتد، حتی افراد در سنین نوجوانی و جوانی نیز به دلیل استرس و یا اضطراب احتمال دارد، برای یکبار هم که شده این عارضه را تجربه کنند؛ بنابراین جای هیچگونه نگرانی و اضطراب نیست، مشکل درد گرفتن قلب در حد چند ثانیه طول کشیده و اتمام می یابد.

اکثر افرادی که ناراحتی قلبی دارند، احتمال دارد، درد قفسه سینه را هرزگاهی تجربه کنند. در صورتی که تیر کشیدن قلب در حد چند ثانیه طول بکشد کاملا عادی و نرمال است، چنانچه درد شدت بیشتری بگیرد و  طاقت فرسا باشد، یا با سرگیجه و حالت تهوع همراه باشد و بایستی سریعا به نزدیک‌ترین اورژانس مراجعه نمایند.

همچنین لازم به توضیح است که درد گرفتن قلب در هنگام خواب در اکثر مواقع به دلیل استرس و اضطراب در طول روز و یا مشکلات معده و یا ریوی ارتباط دارد. البته اکثر افرادی که از بیماری فشارخون بالا رنج می برند در اثر افزایش فشار خون و یا تصلب شرایین احتمال دارد دچار مشکلات قلبی گردند.

در صورتی که می خواهید بدانید، تیر کشیدن قلب در خواب نشانه چیست تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. درد گرفتن قلب در زمان خواب علت‌های مختلفی دارد که مهم‌ترین دلایل آن به شرح زیر می‌باشد:

 

  • انجام فعالیت بدنی و ورزش سنگین: داشتن فعالیت بدنی سنگین، بخصوص قبل از خواب می‌تواند سبب تیر کشیدن و درد قلب در خواب گردد.
  • نگرانی و اضطراب: درد قلب و تیر کشیدن آن قبل از خواب می‌تواند نشانه‌ای از استرس و نگرانی باشد؛ بنابراین توصیه می‌شود تا می‌توانید استرس خود را کنترل کنید تا دچار این قبیل از مشکلات نگردید.
  • استفاده از نوشیدنی‌های حاوی الکل و کافئین: مصرف مشروبات الکلی و یا استفاده زیاد از قهوه و چای که حاوی کافئین هستند قبل از خواب می تواند یکی از علت‌های درد گرفتن قلب در خواب باشد.
  • مشکلات گوارشی: از قبیل سوء هاضمه در اثر پرخوری، رفلاکس معده، ورم معده و یا افرادی که دچار زخم معده هستند نیز احتمال دارد، عارضه تیر کشیدن قلب در خواب را تجربه کنند.

 

طبق موارد ذکر شده در قسمت بالا، چنانچه علاوه بر تیرکشیدن قلب، درد قفسه سینه، حالت تهوع و… را تجربه کردید بایستی حتما در اسرع وقت با پزشک متخصص مشورت نمایید تا در صورت مشکلات حاد و جدی در صدد درمان باشید.

به طور کل می‌توان گفت، برخی از ورزشکاران جوان به دلیل انجام حرکات سنگین حرفه ای بدنسازی دچار درد و ناراحتی در قلب خود شده که در صورت مداومت بایستی با متخصص قلب مشورت نمایند.

برخی از افراد که مشروبات الکلی و مواد غذایی حاوی کافئین به میزان بیش از حد مصرف می کنند و یا طی استفاده از برخی داروها دچار حساسیت می گردند می توانند این عارضه را تجربه کنند. به طور کلی عارضه درد گرفتن قلب در زمان خواب کاملا بی خطر بوده و نیازی به پیگیری و درمان ندارد، اما چنانچه دچار نگرانی و استرس در مورد این موضوع هستید با پزشک متخصص قلب و عروق حتما در جهت کنترل استرس مشورت نمایید.

 

چه کسانی بیشتر تیر کشیدن قلب در خواب را تجربه می‌کنند؟

تیر کشیدن و درد  قلب در خواب  یکی از دلایل شایع بوده که اکثر افراد تنها یکبارهم که شده آن را تجربه می‌کنند برخی از افراد نسبت به گروه دیگر در معرض بیشتر این عارضه هستند که در این قسمت به آن خواهیم پرداخت:

  • افراد ورزشکار: برخی از ورزشکاران بخصوص آن هایی که ورزش های سنگین از قبیل بدنسازی را انجام می دهند، به دلیل کشش ایجاد شده در قفسه سینه، احتمال دارد درد گرفتن قلب را تجربه کنند.
  • افرادی که روز پر استرس دارند: تجربه استرس و اضطراب بیش از حد، سبب ترشح هورمون استرس در بدن می گردد، در صورتی که هورمون استرس طولانی مدت در بدن ایجاد گردد، سبب آسیب رساندن به عروق شده، و موجب افزایش فشار خون، تپش قلب و بخصوص درد گرفتن قلب می­گردد.
  • افرادی که مصرف دخانیات و کافئین دارند: برخی از افرادی که مشروبات الکلی و سیگار استفاده می کنند، احتمال دارد قبل از خواب، عارضه درد گرفتن قلب را تجربه کنند.

 

در نهایت می‌توان گفت از علت‌های مهم درد گرفتن قلب در زمان خواب استرس، اضطراب و نگرانی می‌باشد. با این حال چنانچه بصورت مداوم و مکرر این عارضه را تجربه کردید، در اسرع وقت به پزشک متخصص مراجعه نمایید، تا بررسی و چکاپ‌های لازم را برای شما انجام دهد.

ارتباط بیماری‌های قلبی و غیر قلبی با تیر کشیدن قلب موقع خواب

علائم درد گرفتن قلب اغلب خفیف بوده و در صورتی که با درد قفسه سینه و تنگی نفس همراه نباشد جای نگرانی نیست، اغلب اوقات علت تیر کشیدن قلب در خواب به مواردی از قبیل فشار و ناراحتی عصبی، پرخوری بیش از حد، مشکلات عاطفی و اضطراب می‌باشد.

به طور کلی درد گرفتن قلب به هنگام خواب، به‌صورت گذرا و در حد چند ثانیه کوتاه انجام می گیرد، و نمی‌توان به بیماری قلبی آن را ربط داد، در صورتی که بیماران قلبی درد را با شدت بسیار همراه با تنگی نفس، سرگیجه و یا حالت تهوع تجربه کنند، می‌توان به ناراحتی قلبی اشاره کرد، که در این مواقع بایستی سریعا به پزشک متخصص جهت انجام چکاپ و آزمایشات لازم مراجعه نمود.

در نتیجه می‌توان گفت تیر کشیدن و درد  قلب در خواب عموما نگران کننده نبوده و نشانه ای از مشکلات قلبی نمی‌باشد. اکثر افراد به دلیل اضطراب و استرس و یا انجام فعالیت‌های ورزشی سنگین این عارضه را در خواب تجربه کنند. در نتیجه می‌توان گفت، تیرکشیدن قلب در خواب نشانه مشکلات قلبی و عروقی نمی‌باشد.

لازم به توضیح است چنانچه، درد گرفتن قلب در زمان خواب به‌صورت مکرر تکرار شود، و میزان درد آن تشدید گردد یا از همه مهم‌تر در کنار موارد گفته شده، علائمی از قبیل تنگی نفس، سرگیجه و حالت تهوع را تجربه کردید، سریعا به پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه نمایید، تا به‌صورت دقیق چکاپ ها و آزمایشات لازم را برای شما انجام دهند، و در صورت مورد حاد و جدی، درمانی مناسب برای شما در نظر گیرد.

درمان‌های رایج برای مشکل تیر کشیدن قلب در خواب

به طور کلی به همه کسانی که درد گرفتن قلب را در خواب تجربه می کنند، توصیه می شود استرس خود را کنترل کنند و در این مواقع نفس عمیق کشیده و در صورت تشدید درد سریعا با اورژانس تماس بگیرید. به طور کلی برخی افراد که سابقه بیماری قلبی دارند و یا چند مرتبه در خواب عارضه تیر کشیدن را تجربه می­کنند، بهتر است فورا به پزشک متخصص قلب و عروق جهت بررسی های بیشتر مراجعه کنید.

لازم به توضیح است چنانچه عارضه تیر کشیدن و درد  قلب در خواب متناوب بوده و شدت درد قابل تحمل نباشد بهتر است جهت پیگیری های بیشتر به متخصص قلب و عروق مراجعه نمایید تا بررسی های لازم برای شما انجام گیرد و راهکارهای درمانی مناسب برای شما تجویز گردد. دراین قسمت به روش های درمانی مناسب برای تیر کشیدن قلب در خواب اشاره خواهیم کرد:

  • تغییر الگو و روش زندگی: پس از بررسی های لازم احتمال دارد پزشک معالج شما احتمال دارد از شما بخواهد در روش زندگی خود تجدید نظر کنید و تغییراتی را لحاظ نمایید، از قبیل تغییر در رژیم غذایی و توجه خاص به تغذیه روزانه و گناندن مواد غذایی مفید در سبد غذایی روزانه خود، انجام ورزش های روتین و فعالیت های روزانه و از همه مهم‌تر کاهش استرس و بالابردن روحیه و داشتن انرژی و امید برای ادامه زندگی
  • تجویز دارو: پزشک معالج شما احتمال دارد داروهایی برای این عارضه برای شما تجویز کند که شامل کنترل ضربان قلب، کنترل اضطراب و غیره می باشد، این نمونه از داروهای تجویزی در کنترل استرس و تنظیم ضربان قلب می تواند بسیار کمک کننده باشد.
  • درمان اختلالات خواب: برخی مواقع به دلیل اختلالات خواب احتمال دارد فرد دچار مشکلات قلبی و یا تیر کشیدن و درد قلب در خواب شود، که پزشک معالج می تواند درصدد درمان برآمده و داروهای مناسب را جهت آرامش و خواب راحت برای شما برای مدت کوتاهی تجویز نماید، تا بتوانید عارضه ایجاد شده را درمان کنید.

در نهایت می‌توان گفت، در صورتی که دچار اختلالات خواب و مشکلات این چنین بودید در کمترین زمان ممکن به پزشک متخصص مراجعه نمایید. تا اقدامات لازم برای شما انجام گیرد و بتوانید استرس و اضطراب خود را کنترل نمایید.

افرادی که بیشتر از دیگران تجربه تیر کشیدن قلب در خواب دارند.

درد گرفتن قلب در زمان خواب در برخی از افراد نسبت به دیگران بیشتر اتفاق می‌افتد، عوامل زیر باعث تشدید این عارضه می گردد.

  • افرادی که اضطراب و ناراحتی دارند: داشتن استرس و اضطراب می‌تواند بر کیفیت خواب اثر گذاشته و درنتیجه سبب تیر کشیدن و درد قلب شود.
  • افراد ورزشکار: ورزشکارانی که ورزش سنگین انجام می‌دهند، نسبت به بقیه افراد در معرض تیر کشیدن و درد قلب در خواب بوده، و این عارضه را قبل از خواب می‌توانند تجربه کنند.
  • افرادی که مصرف دخانیات و مشروبات الکلی دارند: به طور کلی اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که از مشروبات الکلی استفاده می‌کنید، بهتر است جهت جلوگیری از عارضه درد قلب و تیر کشیدن آن در خواب استفاده از مشروبات الکلی و دخانیات را به صفر برسانید.
  • بیماران قلبی: برخی از بیماران قلبی، به دلیل نامنظمی ضربان قلب و یا به اصطلاح آریتمی قلبی در معرض درد قفسه سینه و یا تیر کشیدن قلب هستند که بهتر است تحت نظر پزشک معالج خود باشند و داروهای تجویزی خود را به موقع استفاده نمایند و تحت نظر پزشک معالج خود چکاپ‌های لازم را انجام دهند.

چند علت تیر کشیدن قلب هنگام خواب که اهمیت زیادی دارند.

تیر کشیدن قلب هنگام خواب را نمی‌توان به بیماری و ناراحتی قلبی نسبت داد، اما در صورتی که درد قفسه سینه شدید بوده و همراه با تنگی نفس باشد، آنگاه باید به پزشک متخصص جهت بررسی‌های دقیق مراجعه نمود.

برخی از دلایل تیر کشیدن قلب در زمان خواب را می توان به موارد زیر نسبت داد:

  1. سوزش و درد معده: زمانی که تغذیه سنگینی داشته یا دچار ناراحتی معده باشید در صورت ترشح اسید از معده احتمال دارد دچار درد و سوزش معده شوید که گاهی اوقات این درد را با ناراحتی قلبی اشتباه گرفته می شود.
  2. درد عضلات در قفسه سینه: به طور کلی برخی مواقع درد عضلات قفسه سینه که گاها ایجاد می‌شود و چند ثانیه بیشتر طول نمی‌کشد، با ناراحتی قلبی اشتباه گرفته می‌شود. درد ناشی از کشیدگی عضلات بورت موقتی بوده و هیچ اثر منفی برای سلامت فرد ندارد.
  3. درد استخوان: به طور کلی استخوان‌های قفسه سینه در صورت بلند کردن جسم سنگین و یا فعالیت ورزشی سنگین احتمال دارد دچار آسیب و درد شود، در نتیجه می‌توان گفت درد ناشی از استخوان قفسه سینه نیز می‌تواند با درد تیر کشیدن قلب اشتباه تشخیص داده شود.
  4. مشکلات ریوی: مشکلات تنفسی و ریوی در برخی مواقع سبب درد قفسه سینه می‌گردد، چنانچه با نفس عمیق و یا سرفه درد قفسه سینه شدت یافت سریعا به پزشک معالج خود مراجعه نمایید؛ زیرا علائم ذکر شده ناشی از مشکلات ریوی جدی می باشد.

 

در نهایت می‌توان گفت تیر کشیدن قلب در هنگام خواب همانطور که در قسمت بالا اشاره شد می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد؛ بنابراین نمی‌توان به راحتی آن را به مشکلات قلبی نسبت داد، در این قسمت به چند دلیل اصولی و مهم ناشی از تیر کشیدن قلب در زمان خواب اشاره خواهیم کرد:

  • نداشتن تغذیه سالم و اصولی: عادات ناسالم و مصرف غذاهای آماده و فست فود، نداشتن فعالیت کافی و روزانه، استفاده از مواد مخدر و مصرف مشروبات الکلی، همگی می‌تواند از دلایل تیر کشیدن قلب در هنگام خواب باشد، در صورتی که می‌خواهید خطر این عارضه را کاهش دهید، فعالیت بدنی منظم و مرتب را در برنامه زندگی خود بگنجانید و از مصرف غذاهای سالم بخصوص سبزیجات و غلات غافل نشوید.
  • بیماران قلبی: اکثر بیماران قلبی به دلیل مشکلات قلبی که درگیرش هستند احتمال دارد دچار چنین عارضه‌هایی در خواب گردند؛ بنابراین توصیه می‌شود چنانچه تیر کشیدن قلب همراه با تنگی نفس و درد شدید بدون وقفه باشد سریعا به پزشک معالج خود مراجعه نمایند تا بررسی‌های لازم انجام گردد.
  • اختلالات خواب: نداشتن خواب کافی و لازم، و بخصوص داشتن اضطراب و استرس می‌تواند یکی از دلایل رایج تیر کشیدن و درد قلب درخواب باشد؛ بنابراین اکثر پزشکان توصیه می‌کنند از نگرانی‌های زندگی تا جایی که امکان دارد بکاهید و قدر سلامتی خود را بدانید.

 

به طور کلی تیر کشیدن و درد قلب در خواب عموما به مشکلات قلبی ارتباطی ندارد، اما چنانچه این عارضه شدید بوده و همراه با سرگیجه و حالت تهوع همراه باشد، بایستی تحت نظر قرار بگیرید. در این قسمت به دلایل جدی تیر کشیدن قلب در هنگام خواب و ارتباط آن با بیماری های قلبی اشاره خواهیم کرد:

  1. افرادی که دچار آریتمی قلبی هستند: برخی از بیمارانی که دچار نامنظمی ضربان قلب هستند و یا هنگام خواب ضربان نامنظم و یا سریع دارند احتمال دارد در خواب تیر کشیدن قلب را تجربه کنند.
  2. مشکلات ریوی در بیماران ریوی: به طور کلی برخی از بیمارانی که از مشکلات ریه رنج می برند از قبیل آسم و… احتمال دارد این عارضه را در خواب تجربه کنند، که بهتر است جهت پیگیری و درمان به موقع به پزشک متخصص مراجعه نمایند.
  3. انسداد شریان در بیماران قلبی: افرادی که در عروق قلبی خود دچار گرفتگی هستند، احتمال دارد در خواب به دلیل انسداد عروق و کاهش جریان خون به قلب احتمال دارد دچار درد در قسمت قفسه سینه شوند. بنابراین بیماران عزیزی که دچار انسداد عروق هستند، جهت آنژیوگرافی و آنژیوپلاسی به متخصص قلب و عروق خود مراجعه کنند، تا بررسی‌های لازم انجام شود و پزشک درمانی مناسب را برایشان تجویز نماید.

ارتباط استرس و اضطراب در تیر کشیدن قلب در خواب

استرس و ناراحتی از عوامل موثر و تاثیرگذار بر کیفیت خواب می‌باشد، در صورتی که فردی دچار مشکلات روحی و بخصوص اضطراب گردد، احتمال دارد در زمان خواب تیر کشیدن قلب را تجربه کند، که این عارضه نشانه اضطراب و ناراحتی فرد در طول روز می‌باشد.

استرس و اضطراب، سبب بالارفتن فشار خون و ضربان قلب می گردد، در نتیجه همین مسئله موجب تیر کشیدن و درد قلب خواهد شد، بنابراین تا جایی که می شود استرس خود را کنترل نمایید تا از مشکلات این چنینی به دور باشید و در وهله اول به فکر سلامتی روان و جسم خود باشید.

چنانچه درگیر مشکلات زندگی هستید بهتر است از یک مشاور جهت رفع مسائل و مشکلات زندگی خود کمک بگیرید، تا بتوانید با اتفاقات و مشکلات پیش آمده در زندگی خود کنار بیایید و به آرامش برسید. در نتیجه باید به خاطر داشته باشید که اهمیت دادن به سلامتی جسم و روانی باید برای هر انسانی در اولویت باشد.

لازم به توضیح است، اکثر افراد برای یکبار هم که شده این عارضه را در خواب تجربه می‌کنند، بنابراین کسانی دچار این مسئله می‌شوند نیازی به نگرانی نیست، اما چنانچه درد از چند ثانیه به چند دقیقه برسد و یا شدت پیدا کند و قابل تحمل نباشد، بهتر است فورا جهت بررسی‌های دقیق به پزشک متخصص مراجعه نمایید.

این کارها تیر کشیدن قلب در خواب را بیشتر می‌کند.

تیر کشیدن قلب در زمان خواب، به علل مختلفی رخ می‌دهد، اکثر افراد برای یکبار هم که شده این عارضه را تجربه می‌کنند، از عوامل مهم و تاثیرگذار بر تیر کشیدن قلب در خواب می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • نگرانی و استرس: همه انسان ها در طول زندگی خود احتمال دارد درگیر یکسری مشکلات و ناراحتی ها گردند؛ بنابراین توصیه می‌شود تا جایی که می‌تواند استرس و اضطراب خود را کنترل کنید، تا به این قبیل از عارضه‌ها دچار نشوید، با استرس و اضطراب فرد دچار تغییراتی در ضربان قلب شده که همین عامل بر کیفیت خواب وی می‌تواند تاثیر می‌گذارد، در نتیجه در صورتی که می‌خواهید به سلامت روح و روان شما خدشه‌ای وارد نشود، اضطراب و ناراحتی خود را تا جایی که می‌توانید کنترل کنید.
  • استعمال دخانیات: مصرف سیگار سبب ایجاد تغییرات در خواب می گردد، لذا پزشکان عزیز توصیه می‌کنند از مصرف محرک‌ها بخصوص دخانیات به دور باشید، و یک زندگی سالم را الگوی خود قرار دهید.
  • عدم مصرف کافئین بیش از حد: مصرف قهوه و کافئین، سبب افزایش ضربان قلب می‌گردد؛ بنابراین توصیه می‌شود قبل از خواب از مصرف مواد محرک و کافئین دار دوری کنید.
  • انجام ورزش و فعالیت بدنی سنگین: چنانچه قبل از خواب فردی تمرین سنگین در باشگاه را داشته باشد، به دلیل فشاری که به بدن وارد شده احتمال دارد در خواب ضربان قلب افزایش یابد، پس در صورتی که می خواهید خواب کافی و با آرامش داشته باشید، از انجام ورزش های سنگین و طاقت فرسا به دور باشید.
  • استفاده از برخی داروها: برخی از افراد احتمال دارد با مصرف برخی از داروها دچار حساسیت گردند، لذا با مصرف یکسری داروها ضربان قلب نامنظم شده و سبب تیر کشیدن قلب در خواب می شود. بنابراین توصیه می‌شود، قبل از استفاده از هرگونه قرص در وهله اول به اثرات جانبی آن توجه کنید تا دچار عارضه تیرکشیدن قلب نگردید.

 

در نهایت می‌توان گفت، در صورت عدم تنطیم ساعات خواب و شب زنده داری به مدت طولانی باعث می‌شود ضربان قلب دچار تغییراتی شود و همین مسئله می‌تواند سبب تیر کشیدن قلب در هنگام خواب گردد. چنانچه این عارضه به مدت طولانی و با شدت بیشتر برای شما اتفاق افتد، بهتر است جهت بررسی‌های دقیق‌تر با پزشک متخصص مشورت نمایید تا چکاپ‌های لازم برای شما انجام شود.

 

سخن پایانی

جهت بیان سخن پایانی می توان گفت، مسئله تیر کشیدن قلب درخواب را کاملا جدی بگیرید، و از درمان‌های خودسرانه اجتناب کنید، لازم به توضیح است که تیر کشیدن قلب در برخی موارد به اضطراب، بی‌خوابی، استرس و یا انجام فعالیت های شدید ورزشی برمی‌گردد.

در مقاله فوق به اکثر عوامل ایجاد کننده این عارضه اشاره کردیم، اما چنانچه مسئله تیر کشیدن قلب همراه با درد شدید قفسه سینه، تنگی نفس، حالت تهوع و سرگیجه همراه باشد، بهتر است جهت بررسی های دقیق به پزشک متخصص مراجعه کنید.

در صورتی که می‌خواهید تیر کشیدن قلب در زمان خواب را تجربه نکنید، بایستی به تغذیه و سبک زندگی سالم خود توجه لازم را داشته را داشته باشید، به این صورت که تا جایی که می‌توانید مصرف فست فود و غذاهای آماده، و پرچرب را کاهش داده، و از همه مهم‌تر استرس و اضطراب خود را را کنترل نمایید.

در زندگی امروزی چالش‌ها و مشکلات ایجاد شده، سبب ایجاد استرس و اضطراب می گردد؛ بنابراین تا جایی که می توانید هیجانات زندگی خود را کنترل کنید تا استرس نتواند بر سلامت روحی و جسمی شما غلبه کند.

در هر صورت می‌توان گفت ما در مقاله فوق سعی کردیم روش‌های درمان و مقابله با تیر کشیدن قلب در زمان خواب را به طور کامل شرح دهیم، در صورتی که این عارضه را در خواب تجربه کردید در وهله اول نگران نباشید، استرس و اضطراب خود را کنترل کنید، لازم به توضیح است اگر تیر کشیدن قلب در حد چند ثانیه متوقف نگردد و یا شدت پیدا کند، بهتر است به پزشک متخصص مراجعه کنید تا بررسی‌های لازم برای شما انجام شود.

دیدگاهتان را بنویسید