حتماً در میان نزدیکان خود افرادی را دیدهاید که مدام از درد پاهای خود و تورم آنها سخن میگویند و از اینکه همیشه پاهایشان دچار خستگی، سنگینی و سوزش میباشد، گلایه دارند. این افراد اصولاً رگهای برجستهای دارند و گاهی از روغن برای درمان واریس استفاده میکند. درمان واریس پا در صورت شدت علائم نیازمند پیگیری جدی توسط متخصص قلب و عروق است.
- آیا روغن برای درمان واریس مؤثر میباشد؟
- کدام روغن برای درمان واریس از نظر طب سنتی مؤثر میباشند؟
- بهترین شیوه استفاده از روغن برای درمان واریس پا چیست؟
- تاکید طب سنتی به استفاده از روغن کرچک برای درمان واریس
- واریس چگونه ایجادشده و چه تأثیراتی بر روی پاها میگذارد؟
- بیماری واریس پا چه علائمی دارد؟
- واریس پا چگونه تشخیص داده میشود؟
- آیا واریس پا میتواند خطرناک باشد؟
- درمانهای خانگی جایگزین روغن برای درمان واریس
- نتیجهگیری
فهرست مطالب
- آیا روغن برای درمان واریس مؤثر میباشد؟
- کدام روغن برای درمان واریس از نظر طب سنتی مؤثر میباشند؟
- بهترین شیوه استفاده از روغن برای درمان واریس پا چیست؟
- تاکید طب سنتی به استفاده از روغن کرچک برای درمان واریس
- واریس چگونه ایجادشده و چه تأثیراتی بر روی پاها میگذارد؟
- بیماری واریس پا چه علائمی دارد؟
- واریس پا چگونه تشخیص داده میشود؟
- آیا واریس پا میتواند خطرناک باشد؟
- درمانهای خانگی جایگزین روغن برای درمان واریش
- نتیجهگیری
آیا روغن برای درمان واریس مؤثر میباشد؟
همه متخصصین و درمانگران رگهای واریسی اتفاقنظر دارند که اگر مبتلایان به این بیماری نواحی آسیبدیده را با روغنهای طبیعی ماساژ بدهند، گردش خون در رگهای آنها بهبود مییابد و تورم و علائم واریس در پاهایشان بهطور محسوسی کاهش پیدا میکند.
البته نمیتوان گفت که روغنهای مخصوص درمان و بهبود واریس بهطور قطعی مؤثر میباشند و نباید انتظار داشت که با استفاده از ماساژ روغن بتوان رگهای واریسیِ ایجادشده را کاملاً درمان نمود اما به این دلیل روغن برای درمان واریس مورد تأکید قرارگرفته است که این روش قادر است علائم را کاهش و درد را التیام بخشد.
مهمتر اینکه نمیگذارد نواحی دیگری گرفتار واریس شوند چراکه روغن زدن، رگها را گشاد میکند تا جریان خون در آنها کاملاً تنظیم و راحت صورت بگیرد.
ازجمله خواص دیگر روغن برای درمان واریس میتوان به رقیق کردن خون، محکم نمودن و سفت کردن دیواره رگها و ترمیم کردن بافتهای آسیبدیده اشاره نمود که همه این موارد میتواند منجر به کاهش درد و علائم واریس در پا شوند.
کدام روغن برای درمان واریس از نظر طب سنتی مؤثر میباشند؟
با توجه به اینکه دردها و تورمهای وریدی ناشی از واریس را میتوان با روشهای غیرتهاجمی، آسانتر و مؤثرتر کاهش داد بنابراین ازنظر طب سنتی که البته مورد قبول خیل عظیمی از پزشکان متخصص نیز میباشد، استفاده از روغن برای درمان واریس پا مناسبترین راهکار بهمنظور رسیدن به این هدف میباشد؛ اما برای اینکه بدانید کدامیک از روغنها برای بهبودی واریس تأثیر بیشتری دارند، در ذیل به نام برخی از آنها که حاوی خصوصیات درمانی خاصی برای این بیماری میباشند، اشاره میکنیم و سپس مهمترین آنها را بهعنوان روغن برای درمان واریس معرفی خواهیم نمود:
الف) روغنهای ضد گرفتگی و انسداد وریدی و درمان واریس پا
این روغنها کمک میکنند که خونِ غلیظ و احتمالاً راکدمانده، رقیق گردد و فشار بیشازحد به دیواره رگها و دریچههای داخل آنها وارد نشود. غلیظ شدن خون بیشتر ناشی از ایستادن بیشازحد و یا نشستن طولانی میباشد.
بهترین اسانسهایی که چنین مزیتی دارند و صاحبنظران هر یک را بهعنوان روغن برای درمان واریس از نظر طب سنتی میشناسند، عبارتاند از:
سرو
گریپ فروت
علف لیمو
گل رز سنگی
مریم گلی
چوب صندل
ب) روغنهای تحریککننده گردش خون و درمان واریس پا
استفاده از روغنهایی که خاصیت منبسط کردن رگهای خونی را دارند، باعث گشادی وریدهایِ واریسی و بهبود گردش خون در آنها میشود. این اسانسها قادرند از تجمع و انسداد خون در پشت دریچهها جلوگیری نمایند و درد را نیز کاهش دهند.
برخی از بهترین اسانسهای تحریککننده جریان خون که پژوهشگران این علم هرکدام از آنها را بهعنوان روغن برای درمان واریس میپذیرند، عبارتاند از:
- ریحان
- فلفل سیاه
- چوب سدر
- سرو
- کندر
- شمعدانی
- زنجبیل
- درخت عرعر
- پرتقال
- پونه کوهی
- نعناع فلفلی
- رز سنگی
- رزماری
ج) روغنهای تقویتکننده دیواره وریدها و درمان واریس پا
این دسته از روغنهای طبیعی باعث میشوند بافت دیواره وریدهایی که بر اثر واریس آسیب دیدهاند، سفت و منقبض شوند تا خون بهتر در آنها گردش نماید. مهمترین اسانسهای حاوی این خاصیت که هر یک از آنها را بهعنوان روغن برای درمان واریس معروف نموده است، عبارتند از:
- صنوبر سیاه
- مریمگلی
- لیمو
- ماندارین
- رز
- رزماری
- مریم گلی
- بومادران
د) روغنهای ضدالتهاب و تورم و درمان واریس پا
بدون شک محصول التهاب و تورم سیاهرگها، ضعف کارکردیِ دریچهها و از بین رفتن حالت منعطف آنها میباشد؛ بنابراین خیلی مهم است که بتوانیم این التهاب را کنترل کنیم تا بافتهای دیواره وریدهایِ واریسی بهتدریج ترمیم شوند.
یکی از روشهای غیرتهاجمیِ نائل شدن به این هدف، استفاده کردن از یک روغنِ ضدالتهاب بهعنوان روغن برای درمان واریس میباشد که نام تعدادی از آنها را در زیر آوردهایم:
- میخک
- دارچین
- اکالیپتوس
- بابونه
- زنجبیل
- اسطوخودوس
- مرزنجوش
- نعناع فلفلی
- بابونه رومی
- آویشن
- بومادران
بهترین شیوه استفاده از روغن برای درمان واریس پا چیست؟
هرچند هر یک از روغنهای مذکور بهتنهایی تأثیر قابلتوجهی را بر روی رگهای واریسی میگذارند و میتوانند بهنوعی التیامبخش دردها و آلام ناشی از این بیماری باشند اما آنچه متخصصین این حوزه بر آن تأکید مینمایند تغییر زودهنگام روغنها برای استفاده از نواحی واریسی میباشد.
مثلاً اگر یک روز از رزماری بهعنوان روغن مناسب درمان و بهبود واریس استفاده میشود، روز دیگر از سرو یا… استفاده گردد. همچنین اگر تحت نظارت متخصص این حوزه، برخی از این روغنها باهم ترکیب گردد و مخلوط آنها بر روی رگهای واریسی ماساژ داده شود، تأثیرش مضاعف خواهد شد و آنگاه میتوان گفت که روغن برای درمان واریس کارآمدتر خواهد بود.
باهم توضیحات تکمیلی درباره بعضی از این روغنها که در میان اطباء سنتی محبوبتر و پراستفادهتر میباشند را مرور میکنیم:
- روغن اسطوخودوس در درمان واریس
تأثیر روغن اسطوخودوس در ایجاد آرامش و تسکین از سوی اکثر محققان علم پزشکی و فعالین عرصه طب سنتی پذیرفته شده است و لذا چنانچه فردی بخواهد یکی از مصداقهای بارز روغن برای درمان واریس را انتخاب و تجربه نماید، بیتردید روغن اسطوخودوس همان روغن محبوب برای کاهش دردهای او بهحساب میآید.
- روغن کندر برای درمان واریس
روغن کندر به دلیل داشتن خواص ضدالتهابی و ضد ورم خود، برای درمان تورمهای ایجادشده در اثر واریس پا کمک بسیار زیادی میکند و این روغن برای درمان واریس توانسته است جایگاه خوبی را در میان متخصصین کسب نماید.
- روغن سرو و رزماری در درمان واریس
خاصیت اصلی روغنهای سرو و رزماری کمک کردن به گردش خون و تسهیل کردن حرکت خون به سمت قلب در سیاهرگها میباشد و همین مزیتها باعث استفاده از این دو روغن برای درمان واریس و بهویژه کاهش ورمهای ناشی از این بیماری میشود.
- روغن شمعدانی و هلی کریسوم برای درمان واریس
با توجه به تأثیر روغن شمعدانی در مداوای برخی بیماریهایِ پوستی و همچنین بهتر کردن گردش خون، این روغن برای درمان واریس از نظر طب سنتی بهطور مکرر توصیه شده است.
- روغن هلیکریسوم در درمان واریس
این روغن در درمان و بهبود واریس نتایج قابل توجهی از خود نشان داده و بهخوبی هم موجب تقویت گردش خون میشود و هم التهاب واریسی را بهطور کاملاً محسوسی کم میکند. روغن گل بیمرگ یا هلی کریسوم به علت دارا بودن خاصیت ضد انعقادی خود میتواند گردش خون در عروق واریسی را شدت ببخشد و به همین دلیل این روغن برای درمان واریس همواره مورد تأکید و تائید بوده است.
- روغن بابونه برای درمان واریس
ازآنجاییکه مهمترین خاصیت روغن بابونه تسکین دهندگی و ضدالتهاب بودن آن میباشد لذا این روغن برای درمان واریس و کم شدن درد رگهای واریسی پا از اسانسهای موردپذیرش طب سنتی است.
- روغن نارگیل در درمان واریس
یکی از خاصیتهای اصلی روغن نارگیل ایجاد نیروی بیشتر برای حرکت خون به سمت بالا (قلب) میباشد. به همین علت روغن نارگیل از پرکاربردترین اسانسها برای ماساژ دادن نواحی واریسی پا محسوب میگردد.
- روغن آواکادو برای درمان واریس
افزایش تولید کلاژن از مزیتهای روغن آواکادو است که همین موضوع باعث شده مبتلایان به واریس را برای التیام دردهایشان امیدوار نماید و آن را بهعنوان بهترین روغن برای درمان واریس پا مثال بزنند.
- روغن جوجوبا در درمان واریس
روغن جوجوبا قادر است تولید کلاژن را در قسمتهای آسیبدیده تحریک کند و به بهبود زخم کمک نماید. از آنجائی این روغن برای درمان واریس مؤثر است که یک ضدالتهاب قوی بوده و توانایی کم کردن تورمهای ناشی از واریس را دارد.
- روغن لیمو برای درمان واریس
برای اینکه جداره رگها سفت شوند و گردش خون بدون مانع در آنها صورت بگیرد، روغن لیمو میتواند به سفت شدن دیوارهی عروق و بهبود جریان خون کمک کند.
- روغن بومادران در درمان واریس
روغن بومادران یکی از پرفایدهترین روغنهای موجود برای بهتر شدن جریان خون بوده و در بهبود علائم واریس کمک شایانی مینماید.
- روغن کرچک برای درمان واریس
به علت تأثیر روغن کرچک در فرآیند خونرسانی، چنانچه بهطور روزانه پاهای واریسی با این روغن ماساژ داده شوند، احتمال لخته شدن خون در سیاهرگها را بهشدت کم میکند. به همین دلیل است که روغن کرچک برای درمان و بهبود واریس پا از توصیه اطباء بوده است.
تاکید طب سنتی به استفاده از روغن کرچک برای درمان واریس
در این قسمت از مقاله بر آن شدیم تا به دلیل خواص معجزهآسای روغن کرچک بهویژه در درمان زخمها و شفای دردها که باعث شده آن را دستان حضرت مسیح نیز بنامند، توضیحی کوتاه درباره آن ارائه دهیم و سپس نحوه استفاده از روغن کرچک در درمان و بهبود واریس را بیان نمائیم.
این روغنِ پرخاصیت از گیاه کرچک گرفته میشود و ۹۰ درصد از ترکیباتش را اسیدهای چرب ریسینولیک تشکیل میدهد.
هرچند ممکن است در میان مردم این روغن بهعنوان ملین و روان کننده معروف باشد که قبل از آزمایشهای ناحیه شکم و یا رادیوگرافی و یا پیش از انجام برخی عملهای جراحی مورداستفاده بیماران قرار گیرد اما واقعیت این است که مزیتهای بینظیر این روغن بسیار گستردهتر و فراتر از این موضوع میباشد.
اگر از خواص این روغن در درمان یبوست و روان کنندگی معده بگذریم، روغن کرچک همچنین برای سلامتی پوست و مو مورد استفاده بسیاری از برندهای تولیدکننده داروهای پوست و مو در سراسر دنیا میباشد.
البته روشهای مصرف روغن کرچک برای درمان بیماریها در هر یک از نواحی ذکرشده ازجمله پوست، مو و نیز برای تسکین دلدرد، درمان زگیل و … متفاوت میباشد که حتماً باید با مشورت پزشک متخصص یا مجربین طب سنتی استفاده شود.
با این حال با توجه به موضوع مقاله ما که در خصوص واریس پا هست، در این قسمت میخواهیم چگونگی ماساژ روغن کرچک بر روی رگهای واریسی که اهمیت روغن برای درمان واریس از نظر طب سنتی را نشان میدهد را شرح دهیم:
بهمنظور استفاده از روغن کرچک در درمان واریس پا و همچنین کاهش درد مفاصل و بهبود جریان خون، ابتدا لازم است مواد زیر را تهیه کرد:
- روغن سیاهدانه بهصورت پودر شده
- آب گرم
- روغن کرچک
- پارچه نرم
- پلاستیک فریزر
روغن کرچک را با روغن سیاهدانه مخلوط نمایید و بر روی قسمت مدنظر ماساژ دهید. این کار باید حدود 10 تا ۱۵ دقیقه ادامه داشته باشد تا ترکیبات بهخوبی جذب پوست شود. سپس پارچه نرمی را با آب ولرم نم بدهید و روی رگهای وریدی که روغن زدهاید قرار دهید و نایلون را بر روی آن ببندید. بعد از گذشت ۲ الی ۳ ساعت پارچه را بازکنید (البته در این مدت باید استراحت نمایید).
واریس چگونه ایجادشده و چه تأثیراتی بر روی پاها میگذارد؟
هرچند که در بخشهای قبلی به تأثیرات روغن برای درمان واریس اشاره شد اما بهتر است برای تشریح بهتر موضوع، چگونگی ایجاد واریس در پاها و اثرات مضری که بر رگها میگذارد را با هم مطالعه نمائیم.
پسازاینکه شریانها خون را از قلب به قسمتهای مختلفِ بدن پمپاژ نمودند، این خون مجدداً از طریق سیاهرگها که سه دسته میباشند، به قلب بازمیگردد. یک دسته آنهایی هستند که درست در زیر سطح پوست قرار دارند و «سیاهرگهای سطحی» نامیده میشوند.
دسته دوم در عمق ماهیچهها قرار دارند «سیاهرگهای عمیق» و گروه سوم هم که «سیاهرگهای ارتباطی» نامیده میشوند، پل ارتباطیِ بین وریدهای سطحی و عمیق میباشند و خون را بین آنها به جریان میاندازد.
سیاهرگهای یادشده دارای یک سری دریچههای یکطرفه به نام لانه کبوتری هستند که حرکت خون را به سمت قلب هدایت میکنند.
حال اگر این دریچهها دچار نقصان یا آسیب شوند و خون به سمت اندامها برگشت پیدا کنند و تجمع یابند، آنگاه رگها متورم شده و به رنگ آبی تیره یا بنفش از زیرپوست بیرون زده و برجسته میشوند که آن را واریس میگویند.
قبلاً برای مخاطبین عزیز بیان گردید این تورمها و التهابات و همچنین تجمع خون در رگها را میتوان با روشهای غیر جراحی نیز رفع نمود و بهعنوانمثال با استفاده از روغن برای درمان واریس پا بیمار را از سختیهای واریس دور ساخت که در بخشهای آینده این موضوع را بیشتر واکاوی خواهیم نمود.
سایر دلایل واریس پا:
غیر از مشکلاتِ ژنتیکی که ممکن است وریدها را با آسیبهای جدی روبرو سازد و دریچههای وریدی را با نقصان و ضعف عملکردی مواجه نماید (که در بخش بالا توضیح داده شد)، موارد زیر نیز میتواند بهتدریج موجب ایجاد واریس در پاها گردند:
- فشارِ بیشازحد به وریدها در هنگام استفاده از سرویس بهداشتی به خاطر داشتن یبوست
- ورزش نکردن و عدم تحرک در طول روز
- چاقی بیشازحد
- بارداری
- نشستن نامناسب مثل نشستن با پاهای ضربدری بخصوص به مدت طولانی
- زیاد ایستادن یا زیاد نشستن در طول روز
بیماری واریس پا چه علائمی دارد؟
هنگامیکه فردی به واریس پا دچار میشود بعضی علائم با شدت بیشتر و برجستهتری خود را نمایان میکنند و بیمار میتواند با مشاهده یا احساسِ آن موارد، متوجه مبتلا شدنش به واریس شود و به متخصص مراجعه نماید. این نشانهها عبارتاند از:
- احساس سنگینی، خستگی و درد در پاها
- بروز ضربان یا احساس سوزش در پاها
- گرفتگی عضلانی بخصوص در ساعات شب
- متورم شدن پا و همچنین مچ پا
- خشک شدن پوست و خارش زیاد بهویژه در نواحی وریدهای واریسی
واریس پا چگونه تشخیص داده میشود؟
پزشک متخصص هنگام مراجعه بیمارِ مبتلا به واریس علاوه بر اینکه در اکثر اوقات با بهرهگیری از تجارب و دانش خود از طریق معاینه فیزیکی این بیماری را در وریدها تشخیص میدهد، اما در شرایط مبهم و ناشناخته از روشهای تشخیصی مدرنی برای اطمینان یافتن از واریسی شدن رگهای فرد استفاده مینماید. این روشها عبارتند از:
- سونوگرافی دوبلکس
سونوگرافی دوبلکس ترکیبی از سونوگرافی سنتی و سونوگرافی داپلر است تا هم امواج صوتی با فرکانس بالا تصاویری از رگهای خونی، بافتها و اندامها ارائه کنند و هم سرعت و جهت جریان خون را در سیاهرگها و شریانها نشان دهد. این روش یک ارزیابی غیرتهاجمی از وضعیت جریان خون در شریانها و وریدها محسوب میگردد که تنگیها و انسدادهای احتمالی را نشان میدهد و یک فناوری کارآمد برای تشخیص واریس میباشد.
- سونوگرافی تریپلکس (تصویربرداری با جریان رنگ)
این روش مانند سونوگرافی دوبلکس میباشد با این تفاوت که از رنگ برای برجسته کردن و نشان دادن جهت جریان خون و سرعت گردش خون استفاده میشود.
- ونوگرافی یا MRV
در این روشِ تشخیصی که برای شناسایی علتهای درد پا بسیار مفید است از فناوری تابش فرکانس رادیویی و رنگ کنتراست برای داشتن تصویری شفاف از داخل وریدها استفاده میشود و از آن طریق پزشک میتواند رگها را بررسی و ارزیابی نماید.
آیا واریس پا میتواند خطرناک باشد؟
در هنگام ابتلا به واریس پا، چنانچه وریدِ آسیبدیده سطحی بوده و نزدیک پوست واقعشده باشد، خطرناک تلقی نمیشوند، اما اگر وریدهای واریسی در عمق پا باشند، احتمال دارد خطرات و مشکلاتی همچون ترومبوفلبیت (لخته شدن خون)، سکته مغزی، سکته قلبی و یا آمبولی ریه (لخته شدن خون در ریهها)، برای فرد ایجاد شود. البته در همه این حالات رگهای واریسی و بهاصطلاح عنکبوتی، شکل نازیبایی بر روی پاها به وجود میآورد که میتواند از نظر روانی مشکلاتی را ایجاد کند.
درمانهای خانگی جایگزین روغن برای درمان واریش
اگر شخصی به رگهای واریسی مبتلا گردد، برای بهبود علائم و کاهش درد خود و از همه مهمتر جلوگیری از تشدید واریس و نیز درگیرشدنِ سایر رگها، میتواند از برخی درمانهای خانگی استفاده نماید:
1. ورزش کردن
فرد مبتلا به واریس باید بهطور منظم ورزش کند تا گردش خون در رگها بهتر انجام شود و لختههای احتمالی موجود در وریدها را پاکسازی نماید.
ورزشهایی همچون دوچرخهسواری، شنا کردن، پیادهروی و حتی یوگا میتواند بهعنوان آسانترین راه درمان و بهبود واریس پا به روشهای خانگی، در این مورد بسیار تأثیرگذار باشند.
2. پوشیدن جورابهای فشاری (مخصوص واریس)
استفاده از جورابهای فشاری به دلیل فشاری که به پاها (ماهیچهها و سیاهرگها) وارد میکند، خونرسانی به سمت قلب را تسهیل مینماید.
3. تغییرات رژیم غذایی
بدون شک نوع غذای مصرفی ما در طول روز میتواند باعث گردش خون بهتر در رگها شده و به کم شدن تورم و التهابات وریدی کمک شایان توجهی نماید.
بدیهی است زمانی که ما بهطور مداوم از غذاهای پرچرب، پرنمک و شیرین و سرشار از سدیم استفاده کنیم، هم عروق ما آسیب میبیند و هم فشار خون پیدا میکنیم و هم گردش خون در رگهایمان با مانع و کندی مواجه میشوند.
همچنین این رویه باعث کمآبی بدن و انباشته شدن سموم خطرناک در بدن میشود و رگهای وریدی را متورم میکند.
4. مصرف فلاونوئیدها
با توجه به اینکه فلاونوئیدها از مواد مؤثر برای بهبود گردش خون محسوب میگردند و از لخته شدن خون در رگها جلوگیری مینمایند، لذا مصرف غذاهای حاوی این فاکتور مغذی میتواند فشارخون را کاهش داده و سیاهرگها را منبسط و شل نموده و احتمال بروز واریس را کاهش دهند.
پیاز، فلفل دلمهای، اسفناج، کلم بروکلی، مرکبات و انگور، گیلاس، سیب و زغالاخته، کاکائو و سیر ازجمله خوراکیهای حاوی فلاونوئیدها میباشند. درمان و بهبود واریس پا به روشهای خانگی را با اینگونه اقدامات میتوان اجرایی نمود و نتیجه آن را نیز بهوضوح مشاهده کرد.
5. پوشیدن لباسهای گشاد و آزاد
ازآنجاییکه پوشیدن لباسهای تنگ جریان خون را بهشدت محدود میکند پس بهتر است فرد با بر تن کردن البسه گشادتر، حرکت خون به سمت پایین بدن (پاها) را تسهیل کند. همچنین کفشهای تخت بهتر از کفشهای پاشنه بلند به درمان واریس کمک مینماید.
6. بالا نگهداشتن پاها
اگر در طول روز پاها را در ارتفاع قلب یا بیشتر از آن بالا نگه داریم، این روش گردش خون را بهبود بخشیده و خون را بهآرامی به سمت قلب هدایت میکند.
7. حرکت کردن و اجتناب از نشستن طولانیمدت
تلاش کنید که در طول روز بهطور مداوم از نشستن خودداری کرده و مدام حرکت کنید تا گردش خون در بدن شما بهراحتی صورت پذیرد.
8. عصارههای گیاهی
مطالعات پژوهشگران و تحقیقات انجامشده نشان میدهد روغنهای زیادی وجود دارند که قادرند رگهای واریسی را بهبود بخشیده و به درمان و بهبود واریس پا کمک نمایند.
این روغنها که در پاراگرافهای قبلی به برخی از آنها اشاره کردیم و بهعنوان روغن برای درمان واریس دارای شهرت میباشند، به دلیل داشتن خواص زیر میتوانند چنین تأثیراتی داشته باشند و نگذارند سایر رگها نیز گرفتار واریسهای مزمن گردند:
- ضد گرفتگی و انسداد وریدی: به رقیق شدن خون کمک میکنند تا بهراحتی در رگها حرکت نماید.
- تحریککننده گردش خون: جریان خون را افزایش داده و سرعت میبخشند.
- تقویتکنندگی دیواره وریدها: باعث سفت شدن و تقویت دیواره رگها میشوند.
- ضدالتهاب و تورم: التهاب، اسپاسم و تورمها را کاهش میدهند.
نتیجهگیری
واریس پا یکی از مزمنترین دردهایی است که بیماران را بهشدت میآزارد و آنها را در هنگام استراحت نیز با درد و رنج مواجه میسازد.
این در حالی است که میتوان با برخی شیوههای غیرتهاجمی و خانگی که هم در طب سنتی و هم توسط پزشکان مورد تائید میباشند، به کم شدن درد و تورم پاها کمک کرد و نگذاشت که سایر رگها به این بیماری دچار شوند.
ازجمله این شیوهها استفاده از روغن برای درمان واریس است که در این مقاله بهتفصیل درباره آن سخن گفتیم. شما میتوانید جهت ارزیابیهای کامل جهت درمان واریس با بهترین روشهای نوین و تجهیزات مدرن توسط متخصصین مجرب و کار بلد به مرکز تخصصی ما مراجعه کنید. برای گرفتن نوبت از شماره تماسهای موجود در بخش تماس با ما استفاده فرمایید
دکتر ریحانه شعبانی تخصص بیماریهای قلب و عروق با کدنظام پزشکی: 124112 در شهر تهران است. ایشان با مهارت و تخصص بالایی که در امر تشخیص و درمان دارند، خدمات پزشکی مختلفی به بیماران خود ارائه میدهند. برای نوبت دهی دکتر ریحانه شعبانی به صفحه تماس با ما مراجعه کنید و بهصورت اینترنتی و غیرحضوری نوبت بگیرید.